miercuri, 14 august 2013

DACĂ ADMITEM ALBA NEAGRA ÎN ŢARĂ, ATUNCI, TOT LA FEL...ŞI ÎN STRĂINĂTATE?_alba neagra în politica naţională, tot la fel trebuie să procedam i la nivel internaţionaltrebuie



ALBA-NEAGRA cu funcţia de senator. Dan Voiculescu a DEMISIONAT iar.

Demisia lui Dan Voiculescu determină mutarea procesului său de la instanţa supremă, competentă să judece parlamentari, la Tribunalul Bucureşti.
Voiculescu a recurs la un gest similar la finalul legislaturii trecute. Prejudiciul în cazul său este de aproape 60 de milione de euro.
Aseară, președintele fondator al PC a fost invitat la Realitatea Tv. Dan Voiculescu a spus că se teme ca pactul de coabitare dintre Victor Ponta și Traian Băsescu "să nu se transforme în fraternitate". "Nu cred că Băsescu poate coabita cu cineva. Este opinia mea. Dacă altcineva din USL crede altceva este problema lui. Eu sunt atent ca această coabitare să nu se transforme în fraternitate. În opt ani de regim Băsescu s-au făcut multe nelegiuiri. Mi-e teamă să nu fie un pact de iertare a păcatelor, prin care unii lideri din USL să încerce să-și rezolve diverse probleme. Mi-e teamă de proverbul românesc «O mână spală pe alta, iar amândouă spală obrazul»”, a declarat Dan Voiculescu.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/dan-voiculescu-a-demisionat-iar-din-senat-1021184.html

C O M U N I C A T  CU “D A R” 
( D e s t e a p t a – t e  A C U M ,  R o m a n e ! )






Răspunsul viitorului preşedinte al României la interviul cu MCP Press Agency





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu