duminică, 10 februarie 2013

Cum întreţine relaţiile diplomatice premierul României, dacă nu ştie să-şi respecte partenerii?

Ponta, atac dur, în limba italiană, la adresa lui Silvio Berlusconi. Îl compară cu Ceauşescu

Premierul Victor Ponta a afirmat sâmbătă, la Torino, cu ocazia mitingului socialiştilor europeni pentru susţinerea candidatului Partidului Democrat la poziţia de prim-ministru, că pentru Italia o reîntoarcere a lui Silvio Berlusconi ar echivala cu revenirea lui Nicolae Ceauşescu în România.

"Pentru noi, alăturându-ne Europei ca ţară fostă comunistă a fost mult mai mult decât a fost pentru dumneavoastră, a fost un vis (…) Berlusconi nu este parte din acest vis, pentru că e un coşmar. Nu mi-aş putea imagina Italia cu Berlusconi la putere din nou, aşa cum nu-mi pot imagina România cu Ceauşescu înapoi. Acest trecut trebuie să rămână acolo, iar ceea ce este important este viitorul", le-a spus Ponta, în limba italiană, celor adunaţi la Torino.

Coşmarul lui Ponta, prietenul lui Adrian Năstase


El a precizat că în mod obişnuit nu optează pentru a vorbi în italiană deoarece accentul sicilian pe care îl are poate crea confuzie.


Vizionaţi în continuare declaraţia făcută de premierul României.




ALEGERI ÎN FRANŢA. Victor Ponta: Sarkozy este un simbol al politicianului demagog, un bufon, un Băsescu al Franţei



Preşedintele PSD scrie într-o postare pe blogul personal intitulată „Allez Hollande” că victoria socialistului Francois Hollande împotriva lui Nicolas Sarkozy este mai importantă pentru România şi Europa decât orice alt scrutin anterior.

Ponta spune că se fereşte să se uite la sondaje după experienţa cu Mircea Geoană din 2009. „Prefer să le ignor ca să nu sufăr mai târziu”, explică liderul PSD.


El îl atacă dur pe reprezentantul dreptei, Nicolas Sarkozy.

“Nicolas Sarkozy este azi un simbol al politicianului demagog,  populist fără limite, total lipsit de valori şi scrupule, fără o viziune clară şi coerentă, cu grave concepţii autoritare şi antidemocratice, exhibiţionist şi chiar bufon – adică un Băsescu al Frantei (din păcate replicat şi în alte ţări europene, dacă ne gândim la Berlusconi, Viktor Orban, Boiko Borisov)”, scrie Ponta pe blogul său.

 http://www.gandul.info/politica/alegeri-in-franta-victor-ponta-sarkozy-este-un-simbol-al-politicianului-demagog-un-bufon-un-basescu-al-frantei-9555753?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BCitesteSi&utm_campaign=CitesteSi%2Bgandul

Ponta, în Italia: "Berlusconi la putere este ca şi cum Ceauşescu s-ar întoarce în România". REPLICA fostului premier italian


Premierul Victor Ponta a afirmat sâmbătă, la Torino, cu ocazia mitingului socialiştilor europeni pentru susţinerea candidatului Partidului Democrat din Italia la funcţia de prim-ministru, că, pentru Italia, o reîntoarcere a fostului premier Silvio Berlusconi ar echivala cu revenirea lui Nicolae Ceauşescu în România. Silvio Berlusconi i-a dat replica imediat premierului Victor Ponta, afirmând că, dacă ar fi ca Nicolae Ceauşescu, cel puţin va avea "puterile" pe care nu le-a avut niciodată.


Iată câteva opinii ale cetăţenilor:


  
Victor Ponta a mai demonstrat odată că pe lângă faptul că este ,,primul plagiator" al ţării este şi cel mai infatuat şi imbecil politician al ţării!
Victor Ponta, în ciuda înălţimii fizice, dă dovada staturii sale de ,,pigmeu"în limbajul diplomatic, confirmând lipsa de educaţie elementară necesară şi de minima inteligenţă în relaţia cu lumea înconjurătoare.î
Să te găseşti într-o ţară civilizată şi să foloseşti limbajul unui golănaş de pe malurile mocirloase ale politicii dâmboviţene este mai mult decât îngrijorător. Este ruşinos şi mai ales PERICULOS!
Mă-ntreb cu sincera mirare unde sunt acele voci indignate şi preocupate ptr. binele politic şi conomic al ţării care strigau din rărunchi TRĂDARE ptr. faptul că T.Băsescu a încercat să le amintească fraţilor de la Răsărit că Marea Neagră nu este un lac rusesc!!!!
Au dispărut acei mândrii jurnalişti care se dădeau de ceasul morţii perpelindu-se pe sticlă şi pe pagini de ziar, de grija României?
Bănuiesc că ,,aceia" îşi fac somnul de după amiaza ca să ni se arate proaspeţi şi vigilenţi la ,,sinteza văranului"
RUŞINE VICTOR PONTA !!!!Chiar dacă ,,socialiştii"italieni ţi-au aplaudat din interes electoral mojicia, în ochii italienilor nu rămâi decât un biet mârlan!

Acest Ponta este un lider european? Măi plagiatorule, nu mai ieşii din ţară, ca faci România de râs !Se vede de la o poştă că ai educaţie comunistă, plus că eşti prost de bubui. Ai mai auzit pe vreun lider european să fie oaspete într-o ţară şi să strige lozinci despre alt lider sau politician al acelei ţări? Nu este oare destul cât rău ai făcut cu * tău ţării prin marşurile voastre şi ,,ospitalitatea " de care aţi dat dovadă astă vară? Ceva mai odios nu puteaţi întreprinde comuniştilor ordinari. Faci acelaşi lucruri şi peste hotare? Păi cretinule, de ce nu întrebi vreun cap mai luminat ce să vorbeşti dacă nici măcar cei 7 ani de acasă nu-i ai? Te-ai umplut şi-ai umplut România de penibil, lătrău comunist ce eşti ! Dacă nu te vor da românii jos şi asta cât de curând o să fie, vai de ţară!

 Mă întreb dacă vreun politician italian şi-ar fi permis, invitat de gazde române, să facă comentarii şi "spirite" de cafenea la adresa personajelor politice din România. E drept că tovarăşii italieni de idei ai "dottore de Catania", s-au amuzat, dar mă tem că a fost acel gen de amuzament pe care îl stârnesc de pildă, fetele de la Cheeky Girls. Victoraş, tată, degeaba ai schimbat prefixu, mai ai multe de învăţat până să ajungi politician de calibru şi prestanţă europeană...


 P.S.

NU CUMVA AR FI NECESARĂ O SELECŢIE SERIOASĂ A POLITICIENILOR,  PRIN ABSOLVIREA UNOR CURSURI DE DIPLOMAŢIE, CARE SĂ CUPRINDĂ ŞI 
CUNOŞTINŢE DE BAZĂ ALE EDUCAŢIEI POLITICE, 
ÎNAINTE DE A NE REPREZENTA ŢARA PESTE HOTARE?


PROBABIL, ÎN ACESTE SITUAŢII, PREMIERUL A DEPĂŞIT ANUMITE LIMITE, CONSIDERÂNDU-SE DEJA UN ÎNLOCUITOR AL PREŞEDINTELUI TRAIAN BĂSESCU. 


De la "PSD" ajungem la "ALO",

 dar...cu demnitate naţională!

 

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8263


 




Dragi români!





C O M U N I C A T  CU “D A R” 
( D e s t e a p t a – t e  A C U M ,  R o m a n e ! )







Sursa: MCP Press Agency, Tudorel Dobre

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu